FINE luidsprekers

“Dit moet toch allemaal beter kunnen!” moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al decennia samengewerkt en besloten dat na een carrière bij Tannoy de tijd rijp was om het principe van de puntbronweergave nieuw leven in te blazen. Het is immers een hele lange tijd bijzonder stil geweest op dat vlak. Dit verbeterde principe hebben ze IsoFlare™ genoemd. Dit is een puntbronweergever, waarbij de tweeter in het akoestisch centrum van de mid/laagweergever is gemonteerd. Deze manier van weergeven resulteert in een uitengewone stereo-afbeelding, ook buiten de sweet spot. De Fyne manier van laagweergave heet BassTrax™ en zorgt ervoor dat reflecties vermeden worden en plaatsing minder kritisch is. De FyneFlute™ technologie is een doorbraak in de montage van de surround aan de conus met extreem lage vervorming als resultaat. Naast de F1 Serie, de absolute toplijn, presenteert Fyne Audio de F700 Series, de F500 Series de F300 Series luidsprekers. De subwoofers uit de F3 Series vormen het fundament van het pakket. De vrijwel onzichtbaar te monteren installatieluidsprekers, de F300iC en de F500iC Series, vormen de meest recente aanvulling op het pakket van Fyne Audio.

Na meer dan 25 jaar Tannoy zijn we dan ook blij en trots dat de vaste waarde in onze studio niet alleen terug is maar ook nog eens beter! FINE luidsprekers door de makers van….

De Nieuwe 502 SP staat reeds te spelen en over niet al te lange tijd komt het vlaggeschip van de 700 serie ook weer naar het Noorden.

De feestelijke opening van onze studio in Franeker heeft door de COVID-19 ellende uitstel op gelopen maar uitstel is zeker geen afstel want dit najaar pakken we groot uit met een ‘feestweek’ en diverse demonstraties.

Alvast welkom Franeker, waar het als een van de Friese elf steden ook zonder ijs heel gezellig is!

All is FINE…..

Fine 502 SP
image_pdfimage_print